Nieuws

20170317_113305-200x200px

Even voorstellen Sybren van den Berg

 

Even voorstellen,

 

Ik ben Sybren van den Berg en momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht voor de opleiding werktuigbouwkunde HBO aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Deze afstudeeropdracht voer ik uit voor en bij Bijlsma Hijs- en Heftechniek. Als opdracht ben ik op de afdeling Service bezig met het herontwerpen van een trekbank.

 

Het herontwerp van de trekbank zal als resultaat hebben dat er meer producten in kunnen worden getest. Door de positionering en constructie van de trekbank op dit moment zorgen ervoor dat grote producten met grote afmetingen niet kunnen worden getest. Door de positionering en constructie aan te passen kunnen de grotere afmetingen wel worden getest. De uitdaging van dit project ligt dan ook in het opleveren van meerdere concepten waarvoor tekeningen worden gemaakt, berekeningen worden uitgevoerd en keuzes verantwoord moeten worden.

 

Bijlsma is voor mij een goed bedrijf om mijn afstudeeropdracht uit te voeren. Het bedrijf is erg open, waardoor je mensen snel kunt benaderen met vragen en er altijd bereidheid is om te helpen. Verder is de werksfeer ook prettig en is de koffie prima te doen.