Nieuws

Overseas 120x120px

Overseas

Tegenwoordig is het online beschikbaar stellen van gegevens zeer belangrijk en niet meer uit het leven weg te denken. Dit is een trend die Bijlsma Hijs- en Heftechniek doortrekt in haar producten.

 

Enerpac heeft Bijlsma Hijs- en Heftechniek benaderd voor het bouwen van een 25 tons hulpkraan die op een ponton wordt geplaatst. Het ponton is ontwikkeld voor het plaatsen van betonnen pijlers in de zee. Dit wordt gedaan met 2 kranen die elk een work load limit van 2.400 ton hebben. De portaalkraan wordt gebruikt voor diverse hand en spandiensten ten behoeve van de hoofdkranen.

 

De hulpkraan van Bijlsma is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor deze op afstand gemonitord kan worden. Belangrijke gegevens als: verstoringen, bewegingen van de kraan, belastingen van de kraan, windsnelheden en schommelingen worden bijgehouden en daar kan op worden gestuurd. Tevens zijn dit belangrijke parameters voor het plannen van onderhoudswerkzaamheden.
De kraan is volledig onder keur gebouwd met begeleiding van Bureau Veritas. De kraan is uiteindelijk in Polen opgeleverd en zal haar weg banen over de hele wereld om werkzaamheden uit te voeren.