Nieuws

120x120px328

Sinterklaas

Vrijdag 28 november was het zover. Sinterklaas bracht voor het zesde jaar een bezoek aan Bijlsma Hijs- en Heftechniek. Rond de klok van vijf uur verzamelden de kinderen van de medewerkers zich in de werkplaats aan de Handelswei. In de werkplaats stond een groot springkussen opgesteld, lagen kleurplaten met kleurtjes, konden de kinderen meezingen met Sinterklaas liedjes en genieten van pepernoten.

 

Rond half zes, na het luidkeels zingen van ‘Sinterklaasje kom maar binnen ..’, deed Sinterklaas samen met twee pieten zijn intrede. Even was het spannend toen bleek dat de hoofdpiet de verkeerde zak meegenomen had, maar na het zoeken van de pieten samen met een drietal kinderen en de juiste zak uiteindelijk gevonden werd vol met kado’s kon de middag niet meer stuk. 1 Voor 1 werden de kinderen naar voren geroepen om, na een persoonlijk verhaaltje van de Sint, hun kado in ontvangst te nemen. Er werd gezongen en gedanst. Nadat alle kinderen hun kado hadden gekregen, werd er na een luid 1,2,3 enthousiast uitgepakt. De kinderen mochten nog even met de Sint op de foto en daarna vervolgde de Sint zijn weg naar een volgend feest.

 

De kinderen konden nagenieten met een heerlijke snack en nog even springen op het springkussen. Tegen half acht gingen de kinderen moe maar voldaan huiswaarts. Tot volgend jaar Sint, het was wederom een groot en gezellig feest!