Open Huis 2016

Vrijdag 10 juni waren klanten en leveranciers van Bijlsma Hijs- en Heftechniek welkom tijdens een gedegen georganiseerd ‘Open Huis’. Na een warm welkom konden de gasten zich vrij bewegen door het gehele nieuwe pand aan de Wielen 1.

 

 

Transparantie ten top!
Door de geplaatste glazen tussenwanden is het transparantie ten top binnen Bijlsma Hijs- en Heftechniek. Exact hetgeen Bijlsma wil zijn voor haar klanten,  leveranciers en werknemers. Duidelijk, open en transparant.
Op diverse werkplekken waren de mensen van Bijlsma aanwezig om te vertellen over de dagelijkse werkzaamheden. Er was volop ruimte voor het stellen van vragen. Van inkoop, ontwerp, productie, onderhoud tot verkoop, alles werd tot in de puntjes met veel enthousiasme en betrokkenheid uitgelegd.

 

 

Presentatie leveranciers in ruime hallen
Een aantal leveranciers kregen de gelegenheid om zich te presenteren in één van de 3 ruime hallen, waaronder:
Tractel (valbeveiliging), Crosby (platenklemmen / kettingwerk), Lift-tex (hijsklemmen/rondstroppen), Zarges (klimmaterialen), Demag (kranen/takels), Vahle (stroomrail/sleepleidingen), Elcee (kettingwerk) en Mammoet plaatste een enorme 70 tons kraan op het terrein, waar bovenin de Bijlsma vlag trots schitterde tijdens deze mooie zomerse dag.

 

 

Gokje wagen
In de moderne kantine prijkten het Jouster en Langweerder Skûtsje al zeilend over de Langweerder Wielen aan de achterwand. Tevens kon men hier een gokje wagen, door het tellen van de kettingschakels in de transparante box en daarmee kans te maken op een ballonvlucht. Het tellen van de kettingschakels was echter onbegonnen werk en over het te gokken aantal werd zo nu en dan door de gasten dan ook zwaar gediscussieerd. Het exacte aantal bleek 3338 schakels te zijn en Dhr. J. van der Weerd is de gelukkige winnaar van een ballonvlucht. Inmiddels is de cheque overhandigd door Dhr. J. de Jong.

 

 

Catering en Johannes Rypma & Band!
Klanten en leveranciers werden in de watten gelegd op deze warme vrijdagmiddag. Zo was er een uitgebreide catering verzorgd door ’t Haske uit Joure .
Ook aan de kinderen is gedacht. Er stonden twee grote springkussens waar menig kind zich prima op vermaakt heeft. Na al dat springen stond er een Snackkar en een echte ouderwetse IJsco-kar om de kinderbuikjes te vullen met wat lekkers.
Om het feest compleet te maken heeft Johannes Rypma samen met zijn band The Bounty Hunters voor een fantastische muzikale omlijsting gezorgd. In de open lucht met de trekbank als achtergrond, brachten de heren hoofdzakelijk bekende Rock & Roll covers ten gehore. Van The Monkees met I’m a believer tot AC/DC met Thunderstruck. Van ‘Iedereen is van de wereld’ tot aan ‘Radar Love’ en zelfs voor de kinderen werd speciaal Piet Piraat gespeeld.
Kortom het was een geweldig mooie dag, waar nog menigeen de komende tijd over na zal praten.

 

 

 

Donatie Stichting de Skulp

Bijlsma Hijs- en Heftechniek heeft op de uitnodiging de mogelijkheid tot het schenken van een donatie aan Stichting de Skulp gegeven. Er is maar liefst een bedrag van 4.775,- euro gedoneerd door de bezoekers van de Open Dag. De cheque is met blijdschap ontvangen en de donatie zal ingezet worden om mensen verder te helpen, nadat er de diagnose kanker is gesteld. Voor verder informatie over deze stichting kunt u kijken op https://www.deskulp.nl
foto-overhandiging-640x380px
Wij danken iedereen voor de barmhartige schenking!